Nagyon speciális gyógyteák

A mai nehéz gazdasági helyzetben olyan ötletek kellenek a sikeres vállalkozáshoz, amit más még nem talált ki. Gondolta volna, hogy a gyógytea készítésben milyen fantasztikus lehetőségek rejlenek?  Ehhez szeretnék segítséget nyújtani néhány nagyon speciális gyógyital bemutatásával:

A legjobb teakeverékeket kiváló gyógyfüvekből, és kiváló varázslók őrleményéből készítik.

Lábszag elleni gyógyteák:
A leghatásosabb szert görényfűből készíthetjük, melyhez hozzáőrlünk 2 különösen büdös görényt. A keveréket fedő alatt főzzük, hogy az illatanyag koncentrálódjon. Az így készült főzetbe mártjuk a lábunkat. Azonnal megszűnik a lábszagunk és elviselhetetlen görény illatúak leszünk. Rosszul megválasztott keverékkel lábszagot okozhatunk is.

Köbgyök tea:
A gyógytea elfogyasztása soha nem tapasztalt matematikai képességeket vált ki. Dél-Szudánban egy analfabéta bennszülött svábbogár-árus a tea elfogyasztása után a sivatagban levezette Einstein relativitás elméletét.
Megjegyzés: Anti Köbgyök tea is létezik. Egy világhírű atomfizikus véletlenül kortyolt belőle, és ezután a 3 éves unokájának kellett golyós számolón tanítani összeadni.

Anti Music tea:

Bármennyire fejlett zenei hallást tökéletesen visszafejleszt, Aki idáig operaáriákat énekelt egymaga három szólamban, a tea elfogyasztása után értetlenül fog állni a legegyszerűbb gyermekdallal szemben is. Egy világhírű japán zongoraművész a keverék elfogyasztása után órákat töltött el mire megtalálta, hogy hol kell felnyitni a zongorát.

Terminátor  tea:

A tea elfogyasztása után rendkívüli erő és bátorság birtokosának érezhetjük magunkat. Először is vágjuk teljes erőből a falhoz a teáscsészét. Ettől sikerélményünk lesz. Ezután menjünk ki az utcára és kössünk bele magas, izmos férfiakba. Előtte feltétlenül kérdezzük meg az illetőt hogy nem fogyasztott-e szintén ilyen teát? Gyenge nőkre, nyugdíjasokra durván kiabáljunk rá. Feltétlenül keresse fel anyósát is.
Referencia példa: Japánban egy negyvenkilós könyvelő üvöltve követelte egy 200 kilós szumó birkózótól, hogy közölje az utolsó kívánságát, mert széttépi.